Obiective turistice și obiceiuri Londoneze

Capitala Marii Britanii, Londra, este un oraș cu o importanță deosebită din punct de vedere istoric, datorită numeroaselor construcții impunătoare și pline de cultură. Orașul are cea mai mare populație metropolitană din UE, aici găsiți divertisment, modă, transport, mâncare, și tradiții.

Câteva dintre obiectivele turistice importante:

London Eye, este renumit datorită priveliștii impresionante și dimensiunilor sale, acesta reprezintând un simbol al orașului. Pozele făcute aici sunt magnifice și sigur o să atragă o mulțime de like-uri.

Big Ben: emblema capitalei britanice, are pe fiecare fațadă ceasuri și lumini. Noaptea este o încântare să îl vizitezi. Sistemul de funcționare al ceasurilor este fascinant, datorită reglării pendulului cu un sac de monezi.

Tower Bridge, Londra
Photo by Susan Yin

Tower Brigde: construcția lui a fost începută în epoca Victoriană, acesta are o importanță deosebită și priveliști uimitoare. Pasajul pietonal, construit atât pentru a permite oamenilor să traverseze râul Tamisa cât și trecerea vapoarelor prin ridicarea podului. Aceste pietonale sunt adevărate galerii care permit admirarea peisajelor.

Palatul Buckingham: reprezintă reședința oficială a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Acesta este situat în Londra și o parte este deschis vizitatorilor, sălile sunt impunătoare și te fascinează de la primul pas. Având o colecție impresionantă de arte și obiecte care au fost martore la scrierea istoriei, merită fiecare secundă.

Ceaiul Englezesc
Photo by Carli Jeen

Cele mai cunoscute obiceiuri londoneze: micul dejun englezesc, din care nu trebuie să lipsească omleta, ochiurile, fasole, bacon prăjit.

Ceaiul de la ora 5 este o masă copioasă însoțită de ceai, aici aveți o multitudine de variante de ceai la alegere și numeroase localuri.

Dacă tot ajungeți în Londra și timpul vă permite mai sunt o mulțime de obiective turistice de vizitat precum:  Madame Tussauds, Parlamentul, Trafalgar Square, Muzeul de istorie naturală, Turnul Shard sau Westminster Abbey. Sunt o multitudine de locuri minunate pe care le puteți admira și bineînțeles fotografia.

EscapadaUrbana